Piedalieties Nutrilite™ PV izaicinājumā un saņemiet dāvanas mūsu 90. jubilejā!

01 augusts 2024

Tiecieties uz labāku dzīvi mūsu apaļās jubilejas gadā!

Nutrilite™ jau kopš 1934. gada piedāvā produktus Jūsu veselībai un labsajūtai. Pateicamies visiem — gan tiem, kuri ir ar mums jau gadu gadiem, gan tiem, kuri pievienojušies pavisam nesen, — par to, ka ik dienu savas veselības stiprināšanai izvēlaties Nutrilite produktus. Par godu šim īpašajam notikumam esam sarīkojuši Nutrilite PV izaicinājumu — īpašu iespēju svinēt kopā ar mums un atcerēties, kāpēc visus šos gadus uzticaties mūsu produktiem.

No 2024. gada 1. augusta līdz 31. oktobrim izaicinājuma dalībnieki varēs saņemt lieliskas balvas, sakrājot PV par jebkuru Nutrilite produktu pirkumiem.

  • Sakrājiet vismaz 250 PV par Nutrilite produktu pirkumiem katru mēnesi trīs mēnešus pēc kārtas un saņemiet īpaši kvalitatīvu ceļojumu somu ar Nutrilite 90. jubilejas logotipu.
  • Sakrājiet vairāk nekā 500 PV par Nutrilite produktu pirkumiem katru mēnesi trīs mēnešus pēc kārtas, un Jūs saņemsiet ne tikai īpaši kvalitatīvu ceļojumu somu, bet arī Fitbit Charge 6 pulksteni BEZ MAKSAS!

Ceļojumu soma ne tikai noderēs ērtai ceļošanai, bet arī atgādinās, ka jāpievērš uzmanība veselībai, lai arī kurp Jūs dotos. Tajā būs vieta visiem Jums nepieciešamajiem Nutrilite produktiem un citiem ceļojuma piederumiem, lai nekas nemazinātu Jūsu apņemšanos tiekties uz labsajūtu.

Viedpulkstenis papildina ceļojumu somas priekšrocības, palīdzot vēl vairāk tuvoties saviem veselības mērķiem. Tas viegli iekļaujas Jūsu ikdienas gaitās, palīdzot saglabāt 90 dienu periodā gūtos veselīgos ieradumus arī pēc izaicinājuma beigām.

Šīs lieliskās balvas Jūs gaidīs izaicinājuma noslēgumā, taču tās vēl nav pats svarīgākais. Vislielākā balva ir paradumu maiņa, kas palīdzēs Jums nākotnē dzīvot veselīgāk. Mūsu mērķis ir palīdzēt Jums veidot labus ieradumus visa mūža garumā un saglabāt tos arī pēc izaicinājuma beigām.

PV izaicinājumā iekļautos Nutrilite produktus varat skatīt šeit.

Sāciet jau šodien kopā ar mums!


Bieži uzdotie jautājumi

Vairāk informācijas, kā arī atbildes uz iespējamiem jautājumiem par tiesīgumu, balvām un citiem svarīgiem aspektiem varat skatīt šeit minētajos bieži uzdotajos jautājumos. Ja Jums ir vēl kādi neatbildēti jautājumi, droši sazinieties ar mūsu klientu atbalsta komandu, kas Jums palīdzēs.

  1. Kurš var piedalīties šajā akcijā?
    ANU un potenciālie ANU (pastāvīgie klienti Plus).
     
  2. Ko darīt, ja 1. un 2. mēnesī man neizdevās kvalificēties? Vai joprojām varu kvalificēties, savācot trūkstošo personīgo PV nākamajā mēnesī?
    PV ir jāsakrāj katru mēnesi. Ja pirmajā mēnesī Jūs nekvalificējaties, Jūs vairs nevarat piedalīties akcijā.
     
  3. Kā darbojas papildināšana attiecībā uz akcijai nepieciešamo personīgo PV?
    Attiecībā uz kvalificēšanos šai akcijai nepastāv nekāds papildināšanas mehānisms. Arī PV, kas iegūta ar papildināšanas mehānismu, netiek ņemta vērā.
     
  4. Kuri produkti ir iekļauti PV akcijā?
    - Akcijā ir iekļauti visi Nutrilite, Truvivity un bodykey zīmolu produkti. Lūdzu, ņemiet vērā, ka akcijas precēm var būt mazāka PV summa.
    - XS, Artistry, eSpring, iCook, g&h, Glister, Satinique, Home zīmola produkti NAV iekļauti.
    Visus produktus, kuri ir iekļauti PV akcijā, varat skatīt šeit.
     
  5. Vai es saņemšu balvu(-as) par katru dalībnieku?
    Jā. Kad izaicinājums būs pabeigts, Jūs saņemsiet balvu(-as) par katru dalībnieku. Piemēram, ja kādam ANU ir 2 dalībnieki un izaicinājums tiek izpildīts, balvu saņems katrs dalībnieks.
     
  6. Vai tiek skaitīta tikai mana personīgā PV no personīgā groza vai arī PV no papildu groza?
    Tiek skaitīta visa PV, tostarp personīgā PV, klientu PV un papildu groza PV, izņemot partnerveikalu PV.
     
  7. Vai tiks ieskaitīta PV no periodiskajiem pasūtījumiem?
    Jā, tā tiks ieskaitīta.
     
  8. Vai šo akciju var apvienot ar citām īpašām programmām, piemēram, dāvanu kuponiem vai START programmu?
    Jā.
     
  9. Ja 3 mēnešus pēc kārtas katru mēnesi tiek iegūta divkārša PV summa, vai arī dāvanas būs divas?
    Balvā var saņemt tikai vienu ceļojumu somu un vienu Fitbit pulksteni.
     
  10. Kad un kā balvu varēs saņemt?
    Balva(-as) tiks automātiski pievienota(-as) Jūsu nākamajam pasūtījumam no 6. novembra, kad veiksiet pasūtījumu par jebkādu summu.
     
  11. Kāds ir Fitbit pulksteņa vai ceļojumu somas garantijas termiņš?
    Amway apmierinātības garantija neattiecas uz dāvanām. Apmierinātības garantija un obligātā garantija attiecas tikai uz galveno iegādāto/apmaksāto produktu, un bez maksas saņemtā dāvana nesniedz nekādas garantijas tiesības. Dāvanu mēs aizstāsim tikai gadījumos, ja tā piegādes laikā tiks bojāta.